Nissan представив новий X-Trail для Європи

На Шанхайському автосалоні компанія Nissan презентувала нове покоління кросовера X-Trail, інформує “Твоя МАШИНА” .

Імовірно в новинці будуть задіяні технології попередника, позашляховика під назвою Qashqai. Нагадаємо, Qashqai показали в Шанхаї спочатку поточного року. Новинка також отримала платформу CMF-C, що дає можливість установки 3-го ряду сидінь. Ця платформа передбачає поліпшену керованість і забезпечує комфортні умови їзди.

Автомобіль оснащений гібридною установкою e-Power, яка складається з 2-х двигунів на 1,5 л бензиновий мотор “турбо” і електромотор потужністю 190 к. с. і 330 Нм, з переднім приводом.

Поки невідомо чи буде силовий агрегат з 2-ма електродвигунами і відповідно повнопривідним. Але повнопривідний з бензиновими двигунами буде доступний.

Зовні X-Trail дещо відрізняється від попередника, решітка радіатора довше (V-Motion), а головна оптика кілька вужче. У формі кузова кутові лінії створюють якусь агресивність, корпус Qashqai – лінії округлі і м’які.

Салон модернізований, авто має нові системи безпеки і систему допомоги водієві.

З виходом четвертого покоління кросовера X-Trail, компанія модернізувала лінійку позашляховиків. Початок був покладений ще в 2019 році, виходом нового Juke, за ним електромобіль Ariya, і на початку поточного року попередник Qashqai.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти