Компанія Huawei представила свій перший автомобіль

У Шанхаї компанія Huawei представила свій перший автомобіль. На китайський ринок новинка надійде вже через місяць. Випускатися авто буде під новим брендом, передає «Твоя МАШИНА» .

Cyrus Huawei SF5 становить в довжину 4700 мм, в ширину – 1930 мм і у висоту – 1625 мм. Колісна база – 2875 мм. Тобто розміри новинки можна порівняти з кросовером Audi Q5.

Автомобіль оснащений двома електродвигунами сумарною потужністю 550 к.с. з 820 Нм. Розгін до сотні становить 4,7 секунди, а запас ходу – 180 км. Крім електричних двигунів у машини є і 1,5-літровий бензиновий мотор, що виконує роль генератора. Він може збільшити пробіг на одному заряді до 1 000 км по циклу NEDC.

Акцент в мінімалістичному дизайні салону Cyrus Huawei SF5 зроблений на масивний вертикальний медіадісплей, точні розміри якого невідомі. Медіасистема від компанії Huawei надає доступ до безлічі сервісів, забезпечує практично миттєве підключення смартфонів і обладнана системою розпізнавання голосу. В кросовері встановлені 11 динаміків, крісла з функцією масажу і багатошарове скло.

Також є помічники водія, серед яких адаптивний круїз-контроль, технологія утримання в смузі і функція екстреного гальмування. Продажі Cyrus Huawei SF5 будуть здійснюватися через мережу магазинів Huawei, а поставки в Китай почнуться в травні.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти