У Шанхаї дебютував новий кросовер Kia Sportage

У Шанхаї представили новий кросовер Kia Sportage Ace. Автомобіль вже показували в 2020 році на автосалоні в Гуанчжоу, але це був тільки передсерійний зразок, передає «Твоя МАШИНА» .

У порівнянні з ним, Sportage Ace змінився зовні і отримав новий мотор. Передню частину повністю переробили, тепер фари об’єднані, а решітка радіатора збільшилася. Також машина отримала інший бампер і інші ходові вогні. У задній частині теж поставили новий бампер, а також вертикальні ліхтарі. Крім того, змінилася емблема виробника.

Колісна база залишилася 2640 мм, а ось повна довжина збільшилася на 70 мм і тепер становить 4530 мм. Ширина і висота також залишилися колишніми – 1850 і 1695 мм відповідно.

Крім зовнішності, інтер’єр теж змінився. Автомобіль отримав нову передню панель, рульове колесо, селектор коробки передач, дефлектори обдування і матеріали обробки. Діагональ екрану мультимедійної системи збільшилася з 8 дюймів до 10,25. Також встановили цифрову приладову панель, адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду і ряд систем допомоги водієві.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти