Kia презентувала оновлений седан Kia Cerato 2022 модельного року

Компанія Kia оновила модельний ряд Kia K3. З’явилися новий седан і хетчбек. Моделі отримали іншу решітку радіатора, вона за формою трохи вужче і з’єднана з головною оптикою. Оптика змінена, тепер в блоці знаходиться і поворотник, який раніше був вмонтований в бампері. Машини під новою емблемою Kia, представленої на початку 2021 року.

Нову задню частину отримав тільки кузов седан. Це новий бампер і нової форми задні ліхтарі. В машинах базової комплектації в салоні змін немає. Приладова панель, аудіосистема з монохромним екраном без вишукувань.

Топ-версія отримала нову систему медіа і приладовий дисплей однакових розмірів на 10,25 дюйма. Новітня аудіосистема компанії Krell, з новими функціями авто система гальмування, “бачить” велосипедистів і вмикається при русі заднім ходом. В оснащення входить електропривід стоянкового гальма і дистанційна система запуску двигуна.

Силова установка не змінилася. Машина оснащена атмосферним двигуном Smartstream на 1,6 л, (123 к. с.) З варіатором IVT.

Оновлений хетчбек оснащений турбодвигуном T-GDI на 1,6 л на 204 к. с., зв’язаних з 7-ми ступінчастим преселективним “роботом”. Ця машина має задню підвіску.

Оновлені моделі седана і хетчбека вийшли на ринок в Південній Кореї. В інших країнах нові моделі компанія планує продавати пізніше.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти