У мережі показали новий український позашляховик, яким хочуть замінити УАЗи

У мережі опублікували рендерне зображення багатофункціонального автомобіля, який замінить УАЗи, які використовуються Збройними силами України. Про це повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Рендери створили українські дизайнери, які вирішили показати реалістичний погляд на новий позашляховик для української армії.

Інформації про майбутній позашляховику немає. Але машину описують як надійну, потужну, економічну і вантажопідйомну. Також особливу увагу приділено технічному обслуговуванню і ремонту.

Передбачається, що можливості новинки будуть набагато ширше, ніж у нинішнього УАЗа-469. Габарити майже не зміняться, проте з’явиться міцніша рама і підвищиться прохідність. Також автомобіль отримає сучасне кліматичне та вентиляційне обладнання. Під капотом встановлять потужний багатопаливний двигун.

До цього проходив конкурс, де шість українських підприємств розробляли і реалізовували новий автомобіль для армії України. Тоді ж згадали один з проектів 20-річної давності – Д041 «Степ». Можливо, цю модель модернізують і вона стане остаточним варіантом автомобіля для Збройних сил.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти