Новий китайський кросовер порадував ціною і дизайном

Більшість китайських автомобілів виділяються цікавим дизайном і новітніми технологіями. Ряд таких машин поповнить купеподібний кросовер Aiways U6 – друга модель молодої компанії, створеної колишніми топ-менеджерами концерну SAIC і китайського підрозділу Volvo. Це буде серійна версія концепту U6 Ion, яка приєднається до Aiways U5, передає «Твоя МАШИНА» .

Aiways U6 виглядає навіть трохи футуристично. Його дизайн включає кузов з плавними лініями і похилим дахом, а також оригінальні передні фари, які перегукуються з задніми ліхтарями. Причому дах площею 2,1 кв. м повністю прозорий.

Салон теж оформлений сучасно. Він оснащений цифровою приборкою, системою мультимедіа з екраном на 14,6 дюймів і стильним двухспицевим рульовим колесом. Режими руху перемикаються маленьким руків’ям в авіаційному стилі. Салон оброблений комбінованою міцною тканиною і прикрашений хромованими елементами.

Рухає машиною один електромотор на 190 к.с. з 315 Нм. Розгін до 100 км / год займає 7,6 секунди. Залежно від модифікації запас ходу складає 400-650 км. У продаж модель надійде до кінця 2021 року і буде коштувати від 26 тис. доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти