Volkswagen розсекретив зовнішній вигляд нового Multivan T7

Компанія VW напередодні дебюту опублікувала нову порцію зображень майбутнього Volkswagen T7. На них автомобіль показаний, що називається, в усій красі – без будь-яких інтриг або маскувань.

Як видно, новий Т7 буде схожим на актуальний Т6 / Т6.1, однак отримає зовсім іншу передню частину – нове оформлення А-стійки, бічної віконної лінії. На нових картинках, як, втім, і старих, фургон представлений в топовій версії Multivan, вона ж першою відправиться і в продаж. При цьому нинішній T6.1 як і раніше буде пропонуватися в якості надійного комерційного автомобіля (і в повнопривідній версії). Тобто, обидві моделі – і стара, і нова – будуть представлені на ринку паралельно.

На даний момент відомо, що Multivan T7 переїде на платформу Гольфа – MQB, в його моторній лінійці будуть присутні бензиновий двигун, дизельний, плагін-гібридна установка, а також агрегат, який працює на природному газі (але це не точно).

У VW заявляють, що Multivan T7 буде самим практичними і найпросторішим представником моделі за всю її історію. Вен отримає роздільні крісла другого ряду, які можна повертати на 180 градусів, технологію «Shift-by-wire», мультимедіа з 10,0-дюймовим екраном, панорамний дах з двох секцій і ін.

Прем’єра Volkswagen Multivan T7 відбудеться в червні цього року.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти