GM готує доступну альтернативу RAV4

На автосалоні в Шанхаї показали прототип Wuling Xingchen – кросовера з тонованими стеклами. Зараз опублікували офіційні знімки серійної моделі, передає «Твоя МАШИНА» .

Також оголошено, що на китайський ринок новинка надійде в третьому кварталі 2021 року. Пізніше машина надійде і на інші ринки, але коли це буде – невідомо.

Wuling входить в спільне підприємство концернів General Motors і SAIC. У Китаї бренд випускає бюджетні фургони та вени, а недавно вийшли і субкомпактний електрохетч Mini EV і сучасний мінівен Victory.

На даний момент марка представлена ​​на малій кількості ринків, але в минулому році компанія оголосила про розвиток глобалізації бренду. Моделі планують поставляти в країни Південно-Східної Азії, Латинської Америки та Близького Сходу. Для цього навіть вирішили розділити логотипи: червоними будуть позначатися машини для КНР, а срібні будуть на моделях для світового ринку. Xingchen стане володарем сріблястою емблеми.

Дизайн новинки досить стриманий, навіть немає ніяких акцентів. Виділяються тільки світлодіодні ходові вогні, як би випливають з фар і обрамляють зроблену у вигляді перевернутої трапеції решітку радіатора.

Характеристики та салон не розкриті. Відомі габарити авто: 4594х1820х1740 мм при колісній базі 2750 мм. Модель схожа на Toyota RAV4, хоча у нього відстань між осями навіть менше – 2690 мм.

Wuling Xingchen буде запропонований тільки з одним двигуном – бензиновою “турбочетвіркою» 1.5 потужністю 147 к.с. Можливо, буде вибір між 6-ступінчастою МКПП і варіатором. Привід, швидше за все, тільки передній.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти