У мережі показали перші зображення крос-купе Peugeot 308 Cross

Дизайнери опублікували рендерні зображення крос-купе Peugeot 308 Cross, передає «Твоя МАШИНА» .

Передбачається, що новий Peugeot 308 не отримає зарядженої версії, але з’явиться в новому кузові. Також виробник планує випустити модифікацію Peugeot 308 Cross, яка складе конкуренцію Renault Arkana.

Новий Peugeot 308 отримає сучасну зовнішність і якісне оформлення салону. Силові агрегати також не підведуть. Новинка буде пропонуватися в купеподібному кузові – така версія отримає внутрішній індекс P54. Машина буде мати спортивну зовнішність і збільшений дорожній просвіт, але габарити будуть менше, ніж у 3008.

Передня частина Peugeot 308 Cross буде аналогічна стандартному Peugeot 308, але задня буде серйозно змінена, щоб підкреслити стрімкий силует. У салоні з’явиться комплекс i-cockpit і новий сенсорний екран діагоналлю 10 дюймів на центральній консолі.

Швидше за все, електричний варіант випущений не буде, але гібридна версія отримає бензинові двигуни потужністю 180-225 к.с. з 8-ступінчастим “автоматом”.

Торгову назву досі не розкрили. Внутрішнє позначення говорить про те, що модель відноситься до сегменту позашляховиків. Точне найменування стане відомо ближче до прем’єри, яка відбудеться навесні наступного року. У продаж машина надійде в другій половині 2022 року.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти