Volkswagen представить оновлений хетчбек Polo GTI 2021 року

Після оновлення базового Volkswagen Polo через рестайлінг пройде і його «гаряча» версія GTI, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Поки показали тільки одне зображення Polo GTI, але його вистачає, щоб оцінити головні зміни в дизайні. Тепер Polo GTI відрізняється від стандартної версії не тільки маленькими деталями, а й зовсім іншим бампером. У ньому також будуть ячейки противотуманок, по дві з кожного боку.

Дебют планується в кінці червня. Передбачається, що технічно новий Volkswagen Polo GTI мало чим відрізнятиметься від актуальної версії. Через перехід Євросоюзу на екологічні норми Euro-6d замість тимчасових Euro-6d-TEMP виробництво Polo GTI було призупинено з червня 2020 року по березень 2021 року.

Турбодвигун 2.0 TSI був модернізований, і потужність зросла з 200 к.с. до 207 к.с., при цьому крутний момент так і залишився 320 Нм. МКПП більше немає, а 6-швидкісний «робот» DSG замінений на 7-ступінчастий. Це додало машині динаміки: розгін до сотні займає не 6,7, а 6,5 секунди. Максимальна швидкість зросла з 238 до 240 км / год. На сьогоднішній день ціна актуального Volkswagen Polo GTI в Німеччині починається від 26 400 євро.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти