Новий кросовер Haval Jolion вперше отримав повний привід

Український підрозділ бренду Haval відкрив прийом заявок на повнопривідні версії кросовера Jolion, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Нещодавно Haval Jolion почали випускати в Тулі, а в Україні будуть продаватися автомобілі китайської зборки. При цьому в Китаї кросовер пропонується тільки з переднім приводом. До слова, Україна стала однією з перших країн, куди буде поставлятися Haval Jolion.

Базова передньопривідна версія обладнана 1,5-літровим турбоагрегатом потужністю 143 к.с., що працює в парі з 6-швидкісною «механікою» в комплектації Comfort в Україні буде коштувати 496 тис. грн. Салон оброблений тканиною, оснащений кондиціонером, галогенною оптикою, підігрівом передніх крісел, дзеркалами, задніми стеклами, форсунками склоомивача, круїз-контролем, задніми парктроніками, двома подушками безпеки і системою мультимедіа з 10,25-дюймовим дисплеєм.

Версія Mid обладнана 7-швидкісним “роботом” DCT і коштує від 549 тис. грн. Також автомобіль оснащений двома бічними подушками і шторками безпеки, камерою заднього огляду, розширеним списком електронних систем активної безпеки. Кермо оброблене шкірою.

Топові комплектації Haval Jolion High і Top пропонуються з преселективним «роботом». Машини з повним приводом коштують від 675,5 тис. грн, з переднім – від 617,5 тис. грн.

Топові версії мають світлодіодну оптику, сенсорний екран мультимедіа на 12,3 дюйма, системи контролю смуги, автоматичного гальмування, виявлення пішоходів і велосипедистів, камери кругового огляду, адаптивний круїз-контроль і шкіряну обробку салону.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти