Новий Kia Sportage проходить фінальні випробування перед дебютом

Напередодні прем’єри нового Kia Sportage автомобіль помітили під час проходження тестів в Німеччині. За інформацією інсайдерів, дебют відбудеться до кінця поточного року, передає «Твоя МАШИНА» .

Новинка позначена заводським індексом NQ5 і проходить випробування в околицях Нюрбургрінга. Це буде п’яте покоління моделі, так про неї говорять в ЗМІ. Але в самій компанії тримаються іншої думки, і машину віднесли до четвертого покоління. Справа в тому, що перший Kia Sportage обнулили, так як він був випущений до об’єднання з компанією Hyundai.

Новинка побудована на тій же платформі, що і Tucson. Кросовер отримає 1,6-літрові «четвірки» з наддувом на бензині і дизелі. Також буде двигун з електричною надбудовою у вигляді 48-вольта стартер-генератора. Крім того, з’явиться гібридна версія, яку можна буде заряджати від домашньої розетки.

Але немає гарантій, що гібрид добереться до нашого ринку. Ймовірно, в Україні машина буде пропонуватися з 2,0-літровим атмосферником і 2,5-літровою силовою установкою.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти