Suzuki Jimny побільшає і стане дорожче: що відомо про 5-дверний позашляховик

Перші новини про подовжений Suzuki Jimny з’явилися в 2020 році. А цієї весни на тестові заїзди виїхали перші прототипи, передає «Твоя МАШИНА» .

Рамний позашляховик Suzuki Jimny отримає приставку Long в назві і дебютує в першій половині 2022 року. Крім збільшених розмірів машина обзаведеться також новим потужним турбодвигуном, доповненим електромотором. Така силова установка зробить автомобіль екологічніше і економічніше.

Платформа цієї версії буде та ж, що і у поточному. При цьому колісна база збільшиться на 300 мм і досягне 2500 мм, а загальна довжина зросте до 4000 мм. Це дасть додаткове місце для ніг пасажирів і більш місткий багажник. Зовні крім габаритів машина буде відрізнятися додатковим комплектом задніх дверей і модернізованими гратами радіатора.

Також зросте і вартість позашляховика. Якщо трьохдверний варіант коштує від 20 000 доларів, то ціна п’ятидверного почнеться від 33 000 доларів. У продаж Suzuki Jimny Long надійде до кінця 2022 року. Спочатку новинка вийде на ринок Японії, потім відправиться і в інші країни.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти