Дешевий кросовер Volkswagen з’явився на дорозі без камуфляжу

Компанія Volkswagen продовжує тестувати бюджетний кросовер Taigo. Новинка стане для європейців адаптованою версією купеобразного VW Nivus, який продається тільки в Південній Америці, передає «Твоя МАШИНА» .

До цього автомобіль вже помічали під час тестів і рекламної зйомки. Однак тепер кросовер потрапив в об’єктиви камер абсолютно без камуфляжу. Машину вдалося сфотографувати з усіх боків. Судячи по знімках, від Nivus новинка відрізняється лише деякими деталями.

На одному з фото можна побачити частину приладової панелі, аналогічну Nivus. Тобто в салоні буде 10,25-дюймова приладова панель і система мультимедіа з таким же екраном. Також очікується широкий набір систем допомоги водієві, серед яких екстрене гальмування, електронний контроль стійкості і адаптивний круїз-контроль.

Інформації про моторах немає. Очікується, що під капотом буде дещо бензинових агрегатів. Можливо, базовим стане 1,0-літровий трициліндровий двигун TSI потужністю 114 к.с., що йде з 6-ступінчастою АКПП і повним приводом. Дебютує Volkswagen Taigo цього літа, а в продаж надійде в кінці року. Ціни поки невідомі, але Nivus коштує від 14 000 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти