Компанія Seat представила електричний хетчбек Cupra Born

Seat представила електричний хетчбек Cupra Born, побудований на платформі Volkswagen ID.3. Новинка повинна стати молодіжноїю версією ID.3, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Силова структура кузовів електричних Volkswagen і Cupra ідентична. Однак Купра отримала більш ефектний дизайн, нові бампери, похилий капот, альтернативну оптику, імітацію масивного дифузора ззаду і колеса на 20 дюймів.

У салоні Cupra Born встановлений усічений знизу спортивне кермо, крісла з більш розвиненою бічною підтримкою. Обробка виконана з інших матеріалів, а центральна консоль змінила оформлення. Екран системи мультимедіа збільшився з 10 до 12 дюймів. Також з’явилися інші панелі дверей і власна графіка приладів.

Серед спільних рис з Volkswagen ID.3 новинка має задній привід і кілька варіантів силових установок і тягових батарей. Так, базова версія оснащена двигуном на 150 к.с. і батареєю на 48 кВтг, що дає запас ходу 340 км. До сотні машина розганяється за 8,9 секунди. Дорожча версія Born доступна з мотором потужністю 204 к.с. і 310 Нм і акумулятором на 58 кВтг. Запас ходу складає 420 км, а розгін до сотні займає 7,3 секунди.

Топовою версією стане Cupra Born з пакетом e-boost, який збільшує віддачу силової установки до 231 к.с. Батарея ємністю 58 кВтг дає той же запас ходу 420 км, але прискорення до сотні складе вже 6,6 секунди. Також пропонується більш ємна батарея на 77 кВтг. Однак вона важче і трохи погіршить динаміку до 7 секунд, зате одного заряду стане вистачати на 540 км. Крім того, до нього додається 125-кіловатний зарядний пристрій, який здатний підняти заряд з 5% до 80% за 35 хвилин.

Так як Cupra Born – це більш спортивна машина, ніж Volkswagen ID.3, підвіска і системи стабілізації переналаштовані. Також збільшена потужність гальмівних механізмів. Швидше за все, коштуватиме Born буде дорожче ID.3, хоча ціна поки не названа. Для Європи машина надійде у виробництво у вересні 2021 року.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти