Представили оновлений крос-хетчбек Citroen C3-XR

Представлений Citroen C3-XR, розроблений спеціально для китайського ринку, передає «Твоя МАШИНА» .

Однак цей Citroen C3-XR не відноситься до європейських моделей марки з таким же індексом. Крос-хетчбек C3-XR створений спеціально для Китаю на основі седана Citroen C-Elysee, який припинили випускати 2 роки тому. До слова, це вже друга модернізація крос-хетчбека.

Новинці змінили бампери, а два передніх повітрозабірника візуально об’єднали в одну велику решітку. Патрубок вихлопної системи тепер прихований під бампером, також змінений декор. Тому довжина збільшилася на 6 мм, склавши 4288 мм. Ширина (1748 мм) і висота (1557 мм) залишилися колишніми.

Більше змін з’явилося в салоні. Встановлено нову передня панель, але залишилися блок управління мікрокліматом, рульове колесо і дисплей медіасистеми. А ось аналогові прилади замінили цифровими. Також оновили селектор КПП, при цьому лапка «ручника» та ж, що була у седанів C-Elysee останніх років випуску.

Моторна гамма постійно змінювалася, в 2020 році залишився тільки один двигун. Він же перейшов і модернізованої моделі – це бензинова турботройка 1.2 потужністю 136 к.с., що йде з 6-ступінчастим преселективним «роботом». Привід – передній. У виробництво модель надійде в липні, але на глобальний ринок машина не піде.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти