Renault представив альтернативу культової моделі Logan

Компанія Renault показала зображення і подробиці про новий седан Taliant, передає «Твоя МАШИНА» .

Renault Taliant побудований на модульній платформі CMF-B, яка також стане основою для нових моделей Lada. Габарити новинки ідентичні європейським Dacia Logan третього покоління: 4396х1848х1501 мм при колісній базі 2649 мм. Тобто новинка буде довше попередника на 47 мм і на 115 мм ширше.

Машина буде оснащуватися атмосферником на 65 к.с. або турбодвигуном на 90 к.с. До обох варіантів йде 5-швидкісна “механіка”, для більш потужної модифікації доступна безступінчата трансмісія. Також буде доступний біпаливний мотор потужністю 100 к.с.

Базова версія Renault Taliant Joy буде коштувати 21 400 доларів. Вона оснащена ABS, ESC і системою екстреного гальмування, фронтальними і бічними подушками безпеки спереду, кондиціонером, електросклопідйомниками передніх дверей, а також радіосистемою з USB і Bluetooth.

Renault Taliant Touch – більш потужна модифікація. Вона включає в себе зовнішні дзеркала з електроприводом і обігрівом, електросклопідйомники задніх дверей, медіасистему з 8-дюймовим екраном і підтримкою додатків Apple CarPlay і Android Auto, датчики світла і дощу, задній датчик парковки і клімат-контроль.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти