В Україні помітили ексклюзивний гіперкар Bugatti Veyron: фото

В Україні з’явився перший гіперкар Bugatti Veyron. Причому це не базовий варіант, а лімітована версія. Автомобіль помітили в Києві на бульварі Лесі Українки, передає «Твоя МАШИНА» .

До слова, це Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRC. Також видно, що у машини немає українських номерів.

Bugatti Veyron випускався з 2005 по 2015 рік, і за цей період було випущено тільки 450 машин – 300 звичайних купе і 150 родстерів. При цьому Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRC було зібрано всього 8 екземплярів. Версія присвячена світового рекорду швидкості для кабріолетів, встановленому на Veyron – 409 км / ч. Автомобіль обладнаний 8,0-літровим W16 з чотирма турбінами на 1200 к.с.

Варто відзначити, що звичайний Вейрон працює з віддачею 1001 к.с. і максимально розвиває 407 км / ч, при тому, що двигун встановлений такий же.

Маса машини складає 2,2 тонни, при цьому 100 км / год набирає за 2,6 секунди. Навіть в наш час такі показники здаються видатними.

Також варто відзначити спеціальний спойлер на даху, що зменшує шум в салоні, просунуту систему повного приводу і регульовану підвіску з трьома різними положеннями – Standart, Handling і Top Speed.

У новому вигляді гіперкар коштував 2,5 млн доларів, а й старому варіанті машина стала набагато дешевше. Це найшвидший і один з найдорожчих автомобілів в Україні.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти