На аукціон виставили унікальний жовтий лімузин Jeep Wrangler TJ

Авангардна річ, цей Wrangler не тільки має 4 двері, але також пропонує оптимізації, що перетворюють його на справжній лімузин!

«Твоя МАШИНА» повідомляє, що на сайті онлайн-аукціону Cars & Bids виставлений на продаж Jeep Wrangler 4 × 4.

Як відомо, до 2007 року модель Jeep Wrangler була представлена ​​тільки в 2-х дверному варіанті, однак це зовсім не припускає, що власники і автолюбителі не думали про 4-дверних Wrangler. Модель 2006 року абсолютне тому доказ, адже саме це авто отримало 4 двері і сидіння в три ряди.

Цікавим фактом автомобіля є як і його переобладнання, так і інші модифікації, які можуть дозволити поглянути на джип з іншого ракурсу. Модель була виконана в 2006 році в штаті Міссурі компанією Illusion Coach Builds.

Шасі було розрізано навпіл, відразу за першим рядом сидінь була додана конструкція, яка дозволила додати повний ряд сидінь і збільшити загальну кількість сидінь до 3 рядів для 6-ти чоловік. Варто додати, що це оригінальні сидіння.

Верх джипа-лімузина також заслуговує на увагу – дах був повністю перероблена і зроблена в м’якому виконанні.

Дизайн автомобіля досить простий і лаконічний, за винятком вже згаданих модифікацій. Джип оснащений кондиціонером, ручними вікнами, а також програвачем компакт-дисків Kenwood.

З точки зору механіки, ми знаходимо оригінальний 4,0-літровий рядний 6-циліндровий двигун, який розвиває 190 кінських сил.

В цілому доопрацювання є дійсно професійними і джип безумовно має ту унікальністю, яка привертає увагу людей.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти