Новий Opel Astra показали на перших фотографіях

Компанія Opel презентувала першу партію зображень, де продемонструвала екстер’єр і салон хетчбека Opel Astra нового покоління. Прем’єру автомобіля варто очікувати в кінці цього року, причому виробник заявить новий Opel як хетчбек, так і універсал.

Новинка отримає новітнє оформлення і судячи з представлених фотографій, дизайн нової Astra значно зміниться і зовні нагадуватиме швидше кросовер Opel Mokka. Дві моделі мають подібності в анфас – спереду машина виконана в новому фірмовому стилі Vizor.

В оснащення салону увійде 12-дюймова цифрова приладова панель і мультимедійна система з 10-дюймовим екраном. Також на знімках помітні спортивні сидіння, які просто притягують погляд.

Новий Opel Astra заснований на платформі PSA EMP2, яка використовується в таких моделях, як Peugeot 308. У Peugeot запозичать 1,2-літрові бензинові турбомотори, 1,5-літрові турбодизелі і гібридні установки на 180 і 225 л. с.

До слова, вже є анонс електромобіля Opel Astra-e. Не виключено, що з’явиться і 300-сильний повнопривідний гібрид Astra OPC.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти