Розбитий McLaren 600LT Spider виставили на аукціон

Розбитий в ДТП McLаren 600LТ Spider виставлений на аукціон.

З огляду на любов українського народу до американських “битком”, не виключено, що цю машину скоро можна буде побачити на дорогах країни.

McLаren 600LТ Spidеr – видатний суперкар. Завдяки 3,8-літровому твін-турбо V8 і 600 к.с. машина набирає перші 100 км / год за 2,9 секунди. Модель вийшла на ринок обмеженим тиражем. Один з примірників вже потрапив в аварію. Пофарбований в синій колір суперкар виставили на популярний серед українців аукціон Cоpart.

В результаті аварії McLarеn отримав серйозні пошкодження, але сертифікат утилізації не був виданий. Це говорить про те, що автомобіль можна відновити, але процес буде складним і дуже дорогим. До того, як потрапити до лав “битка”, машина проїхала всього 2680 км. Основний удар припав на передню частину. Пошкоджений капот, відсутній бампер і пошкоджений радіатор системи охолодження. На крилах також є вм’ятини і подряпини. Так як двигун 600LТ розташований за кабіною, він залишився цілим і не вимагає дорогого відновлення. За скільки мають намір віддати машину, невідомо. Вартість нового McLaren починається з 260 000 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти