В Україні презентували клон Nissan Navara

На виставці «Агро-2021», яка проходить на ВДНГ в Києві з 8 по 11 червня, компанія «Техноторг» представила пікап Dongfeng Rich 6. Автомобіль нагадує Nissan Navara, що не дивно: моделі виробляються на одному підприємстві Zhengzhou Nissan в Китаї, передає < a href = "https://mashyna.com.ua/uk" rel = "noopener" target = "_ blank"> «Твоя МАШИНА» .

Машина повнопривідна, може перевозити до 1065 кг і буксирувати вантаж до 3500 кг. Рухає машиною 2,5-літровий турбодизель потужністю 149 к.с., що працює в парі з 6-ступінчастою АКПП. Дорожній просвіт становить 207 мм. Кабіна – дворядна, 5-місцева. У паливний бак вміщається 73 літра. Розмір коліс -255 / 70R16.

У комплектацію входять іммобілайзер, центральний замок з дистанційним управлінням, системи ABS, ЕSР і EBD, фронтальні air bag, датчик світла, денні ходові вогні, камера заднього виду.

Також є система безключового доступу I-кеу і кнопка запуску, система SТОР & SТАRТ, шкіряні крісла, електросклопідйомники передніх і задніх дверей, зовнішні дзеркала з електрорегулюванням і обігрівом, система мультимедіа з багатофункціональним кольоровим 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, аудіосистема з шістьма динаміками з керуванням на кермі.

Ціна починається від 28 000 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти