Honda представить новий хетчбек Civic

У квітні цього року Honda презентувала нову генерацію седана Civic, а 23 червня буде показаний і хетчбек. Вперше “п’ятидверку” вироблятиме підприємство в Грінсбурзі, штат Індіана (США), і на відміну від седана, він буде пропонуватися з механікою на 6 передач.

Зовнішній вигляд нового хетчбека ще не розкритий. Компанія опублікувала тільки тизер. Однак великих відмінностей з седаном в плані дизайну очікувати не слід і автомобілі будуть виконані в єдиному стилі: це стрімкий силует кузова з досить довгим капотом і опущеною лінією скління, а також збільшена задня колія і повністю світлодіодна оптика.

Інтер’єр автомобіля буде натхненний європейською лінією компанії Honda. Це буде зроблено по-новому для бренду: з вузькою передньою панеллю, окремо розташованим центральним екраном, захованими дефлекторами і добротними матеріалами салону. Новим для Civic стане 10,2-дюймовий повністю дигітальну дисплей, 9-дюймовий сенсорний мультимедійний пристрій і аудіосистема Bose з 12 динаміками. На седан Honda Civic будуть ставити 2 мотори: атмосферний 2,0 (160 сил і 187 Нм) і турбований 1,5-літровий (182 сили і 240 Нм), з системою зміни фаз газорозподілу VTEC, не тільки на впускному такті, а й на випускному. Швидше за все, хетчбек отримає ті ж два двигуна. Для седана пропонується тільки варіатор з функцією Step-Shift, яка має на увазі імітацію фізичних перемикань передач під час різких прискорень.

Джерело taranras.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти