BMW X7 2022 року вийшов на швидкісні випробування

Напередодні дебюту компанія BMW вивела на Нюрбургрінг нову версію позашляховика X7, який випустили три роки тому, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Автомобіль збереже величезну решітку радіатора, показуючи фірмовий стиль компанії. Рестайлінг в основному відіб’ється на фарах, які будуть розташовані трохи нижче і стануть більш прямокутними, як у електричного седана BMW i7.

Також змінилася нижня частина переднього бампера. Він втратить виступаючих бічних повітрязабірників. Задню частину заважає розглянути камуфляж, але можна очікувати звичайних модифікацій дизайну бампера і світловий панелі.

Незрозуміло, чи будуть пов’язані зовнішнім виглядом i7 і X7, і чи буде у позашляховика електрична версія. До цього компанія заявила, що будь-яка гібридна версія надасть запас ходу на електротязі не менше 80 км, щоб відповідати ринковим правилам китайського ринку.

Плагін-гібридний X5 xDrive45e офіційно здатний проїхати 87 км на електроенергії, але його силовий агрегат доведеться зробити більш потужним, щоб забезпечити такий же пробіг у важчій моделі.

Дебют BMW X7 призначений на 2022 рік.

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти