Найдешевший кросовер Peugeot: перші зображення і подробиці

Компанія Peugeot готує нову лінійку електромобілів. Початок їй поклав компактний 4,15-метровий кросовер, випуск якого призначений на 2025 рік, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Поки про зовнішність інформації небагато. Дизайнери показали передбачувані скетчі автомобіля. Це буде модель початкового рівня з індексом P44 – серійне назву машина отримає ближче до дебюту. Ймовірно, називатися кросовер буде Peugeot e-1008.

Електромобіль буде побудований на платформі eCMP. Зараз вона вже вважається застарілою, тому в 2022 році її планують оновити. Елементи конструкції будуть запозичені у наступного покоління Citroen C3 і C3 Aircross, які випустять через три роки. За словами компанії, e-1008 зовні буде схожий з Jeep Renegade, отримавши риси кубізму в дизайні. Продаватися новинка буде в основному на ринках Індії та Латинської Америки.

Пізніше в серійне виробництво надійде сімейство «розумних автомобілів». Причому спочатку вони створювалися спеціально для ринків, що розвиваються, але потім компанія вирішила постачати їх і в Європу. Зараз про ці моделі нічого невідомо.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти