Geely представила автомобіль світового рівня

Компанія Geely вразила новим автомобілем світового класу.

Geely відкриває нову главу в розвитку марки. Першим кроком до вступу в цифрову еру став Vision Starburst, створений Geely Design Shanghai. Цей автомобіль першим представляє нову філософію дизайну Expanding Cosmos. В результаті цієї складної роботи був досягнутий баланс в деталях, що дозволило досягти візуальної єдності між екстер’єром та інтер’єром. Безліч кривих ліній і створює відчуття постійного руху і візуально робить автомобіль ширше.

Найбільш інноваційним є інтерфейс. Декоративне панно замість стандартної решітки з 3D малюнком візуально пов’язано з вузькими фарами, які переходять у великі повітрозабірники. Вражаючий малюнок створюється ламаною стрічкою з світлодіодів, яка підкреслює широкий капот.

Корма виглядає однаково ексцентрично з Y-образними ліхтарями і тонкою світлодіодною стрічкою. Широкі колісні арки доповнюються освітленням, яке змінюється в залежності від режимів руху.

Салон Geely Vision Starburst розроблений в тому ж стилі. Усередині розташувався екран в центрі керма, дигитальна панель приладів і мультимедійна система. Селектор коробки передач цікавої геометричної форми розташований на плаваючій центральній консолі. Концепція Vision Starburst не буде представлена ​​в серії і є демонстраційним стендом розробок компанії.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти