MG представив в Китаї новий ліфтбек MG 6 Pro

MG представив в Китаї новий ліфтбек MG 6 Pro Ліфтбек MG6, який виробляє колишня британська, а тепер китайська компанія MG, придбав версії Pro і XPower.

Обидві версії лифтбека MG6 надають йому більш агресивний образ, але виглядають зовсім по-різному і оснащені різними силовими установками. Версія MG6 Pro відрізняється оригінальною гратами радіатора, спеціальними бамперами (спереду з разветвители, ззаду з дифузором) і власним капотом з рельєфними тисненнями. Крім того, ліфтбек був розроблений з компактним крилом і екстравагантними колесами з шинами 225/45 R18.

У салоні цього MG6 з’являться нові спортивні сидіння з інтегрованими підголівниками та декоративними вставками в кольорі кузова. У той же час агресивний на вигляд ліфтбек буде оснащений базовим двигуном для моделі – 1,5-літровим агрегатом з турбонаддувом потужністю 181 к.с. і 285 Нм в парі з семиступінчастим “роботом”. Варіант MG6 XPower виявився помітно більш продуктивним: в його розпорядженні 305 к.с. і 480 Нм крутного моменту. Вони забезпечуються пучком того ж 1,5-турбодвигуна і електродвигуна, які працюють разом з 10-ступінчастою коробкою передач.

Передньопривідний підйомник з таким агрегатом розганяється до 100 км / год за 6 секунд. Версію XPower можна відрізнити за допомогою подовжувачів колісної арки і дифузора. Крім того, п’ятидверний доповнили більш жорсткою підвіскою з 10-мм заниженням і потужними гальмами з 6-поршневими супортами – для зупинки зі 100 км / ч ліфтбек знадобиться 33 метра.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти