Mansory представила тюнінг-пакет для електрокара

Тюнінг-ательє Mansory представило комплекс модернізацій для електричного Porsche Taycan. На подив, поновлення вийшли не такими масштабними, передає «Твоя МАШИНА» .

Незважаючи на свої епатажні проекти, в цей раз Mansory обмежився скромним набором. Але це тільки на-віч елегантному дизайну Porsche Taycan. Як завжди, матеріалом послужило вуглеволокно.

Передній спліттер посилений кованим карбоном, з великою кількістю кованого карбону навколо фар і широким вузьким отвором на «носі» Taycan. Від обважування тягнуться назад ковані бічні пороги з карбону. Ззаду знаходиться вуглецевий фартух і дифузор, також встановлений невеликий спойлер. Бічні дзеркала також доповнені карбоном. Передні крила і двері прикрашені карбоновими смугами, які надають особливий характер профілем Taycan.

Звичайно ж, оновили і колеса. Набір цілісних легкосплавних дисків Y.5 прикручений болтами до передньої і задньої частини, всі вони мають діаметр 22 дюйма, хоча задні колеса трохи ширше. За словами ательє, тонкі спиці допомагають відводити тепло від гальм. Доповнити зовнішній вигляд можна, пофарбувавши їх за допомогою забарвлених супортів.

Фотографій салону трохи, але Mansory заявляє, що інтер’єр буде залежати від побажань клієнтів. Таким чином, можна встановити карбонові вставки і обробку шкірою майже для будь-якої поверхні. Також є можливість зробити контрастну прострочку. Крім того, пропонуються нестандартні керма і накладки на пороги з логотипом Mansory.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти