Новий автомобіль KIA засвітився на фото

У найближчі місяці може відбутися дебют оновленого кросовера KIA Niro, передає «Твоя МАШИНА» .

Ця модель з’явилася відносно недавно, хоча компанія вже збирається оновити її. Сильні зміни можна побачити на шпигунських знімках. На свіжих фото машину відобразили без частини камуфляжу на передній панелі, що відкрила великі фари над широкою гратами радіатора.

Залишки камуфляжу не завадили помітити вертикальні задні ліхтарі, що нагадують концепт KIA Habaniro 2019. Можливо, концепт послужив джерел натхнення дизайну Niro.

Новинка ділить архітектуру J-Eco з Hyundai Ioniq. Актуальний Niro доступний у вигляді гібрида, що підключається гібрида і електрокара. Ті ж силові установки залишаться і для оновленої моделі.

Однак є ймовірність, що для кожного ринку будуть доступні всі трансмісії. Передбачається, що новинка отримає традиційний інтер’єр, так як Habaniro вийшов неабияк футуристичним.

Дебют KIA Niro 2022 очікується в найближчі місяці. Швидше за все, дата призначена на середину поточного року, щоб налагодити виробництво в 2022 році. До слова, до 2025 року компанія обіцяла вивести на ринок 11 нових електрокарів.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти