В продаж поступив один з найрідкісніших Ferrari

У Токіо продається рідкісний Ferrari J50 2019 року. Всього існує 10 таких машин, причому вони індивідуальні, так як адаптовані під індивідуальні запити замовників. Один з таких суперкарів з пробігом всього 692 км продається за 3,6 млн доларів, передає «Твоя МАШИНА» .

Дебют Ferrari J50 відбувся в 2016 році. Модель побудована на базі серійного Ferrari 488 Spider і випущена на честь 50-річного існування італійського бренду в Японії. З кузовом типу тарга існує 10 примірників, які продані тільки жителям Японії. Така машина обладнана складаний вуглепластиковою дахом, збільшеним лобовим склом, вузькою передньою оптикою, а також чотирма круглими задніми ліхтарями і невеликим спойлером.

Відмінною рисою суперкара стали його 20-дюймові колісні диски особливого дизайну і доопрацьований 3,9-літровий турбований двигун V8 на 690 к.с. До нього йде 7-ступінчастий робот з двома зчепленнями. 100 км / год машина набирає за 3,4 секунди, а максимальна швидкість обмежена 325 км / ч.

Кузов і салон пофарбовані в чорний колір. За своє життя автомобіль проїхав всього лише 692 км. Продається унікальний суперкар за 3,6 млн доларів.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти