Тюнери перетворили Opel Corsa в брутального звіра

Тепер компактний німець став ще більш потужним за рахунок підвищення потужності до 200 «конячок» під капотом.

На сьогодні компактний хетчбек Opel Corsa пропонується в бензиновому і електричному варіантах виконання з двигунами на 131 і 136 кінських сил відповідно. У доступному для огляду майбутньому навряд чи передбачається серйозна модифікація «німця», але інженери з компанії Irmscher вирішили порадувати шанувальників «заряджених» моделей новим проектом, представивши поки його зображення.

Тюнери назвали новий проект Corsa iRC, а в зовнішності він буде відрізнятися суворим зовнішнім виглядом і солідною технічною начинкою. Представлені фотографії демонструють збільшену решітку радіатора, значні колісні арки і карбоновий аеродинамічний спліттер, якими і оснастять спортивний варіант Opel Corsa. Що стосується розмірів, то новий обвіс передбачає збільшення ширини, а в задній частині розташується новий дифузор і наконечники на вихлопні патрубки.
Також є додатковий задній спойлер. Загальну картину доповнює чорно-червоне розфарбування, що надає кузову агресивності. Серед інших технічних радостей в очі кидається спортивна підвіска Opel Corsa, занижений кліренс. Ексклюзивності додають 18-дюймові колеса Turbo Star з легкосплавного матеріалу.
Потужність движка теж підвищиться за рахунок особливої ​​настройки в розподільній скриньці. Тепер мотор зможе генерувати 200 конячок. Варто зауважити, що Corsa IRC буде випускатися в лімітованій серії.

Цікаво, що фірма Irmscher володіє 50-річним досвідом тюнінга різних моделей. За весь час існування через руки її майстрів пройшли більше 500 000 машин, зокрема велику увагу вони приділяють Corsa. Наприклад, майстри готували компактний хетчбек до участі в ралі WRC.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти