Lamborghini з Lego виявився набагато важчим за справжню машину

Відомий світовий розробник конструкторів Лего створив точну копію італійського гіперкара Lamborghini Sian. Модель повністю складається з кубиків. Так само, як в оригіналу, її розміри складають 4890 мм у довжину, 2101 мм в ширину і 1133 мм у висоту, але вага такої «іграшки» дорівнює 2200 кг, що на 580 кг більше ваги оригінальної моделі.

Зібраний автомобіль з 400 деталей. Для надання більшої оригінальності цьому «іграшковому» дублікату вирішено було зробити унікальну обробку кузова в чудових світло-зелених тонах.

До сих пір ця машина з деталей ЛЕГО є унікальною, і купити її неможливо. До того ж в плани творців поки не входить тиражування цієї копії, хоча в компанії не виключають і таку можливість.

Восени 2019 року було вперше представлено оригінал Lamborghini Sian як основний витвір кросовера італійської марки. Тоді ж він був запущений в продаж.
Кількість моделей становило 63 одиниці з базовою ціною в 3,5 мільйона доларів. За цю, досить сміливу суму, покупцям було запропоновано автомобіль з бензиновим мотором V12, потужністю 785 к.с., обсяг якого становив 6,5 л. Доповненням до нього служив 34-сильний електромотор. Максимальна швидкість автомобіля – 350 км / ч – обмежена електронікою. За 2,8 секунди цей гіперкар здатний розвинути швидкість до 100 км / ч.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти