Toyota назвала дату початку продажів нового кросовера

Компанія Toyota назвала дату старту продажів нового кросовера Crown Kluger. Замовити модель можна буде найближчим часом, а перші екземпляри покупці отримають вже в серпні поточного року, передає «Твоя МАШИНА» .

Toyota Crown Kluger дебютував два місяці тому на мотор-шоу в Шанхаї. Кросовер є перелицьованою модифікацією Toyota Highlander. Від донора автомобіль відрізняється гратами радіатора, бамперами і обробкою салону.

Рухає кросовером гібридний агрегат, що включає в себе 2,5-літровий “атмосферник” і два електродвигуни сумарною потужністю 192 к.с. До агрегату йде електромеханічний варіатор. Привід – повний з динамічним перерозподілом крутного моменту між усіма колесами.

Машина оснащена системами активної безпеки: комплексом запобігання зіткнень, адаптивним круїз-контролем з функцією розпізнавання знаків і опцією автоматичного відновлення руху. Також кросовер обладнаний камерами відеоогляду на 360 градусів і скляним дахом з люком. У салоні встановлена ​​віртуальна приборка і новітня система мультимедіа зі збільшеним екраном.

Варто відзначити, що Toyota Crown Kluger розроблений спеціально для Китаю, тому чекати його на глобальному ринку не варто.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти