Porsche показав запаморочливу рекламу Taycan Cross Turismo

Дилери Porsche перевершили самих себе в своєму останньому відео, яке демонструє, що автомобілю Taycan Cross Turismo начхати на екстремальні температури і стан доріг.

Багато потенційних власники хотіли б більше дізнатися про систему живлення електромобіля і про те, як він працює в умовах сильної спеки і екстремально низьких температур. Щоб відповісти на це питання, Porsche використовував дві позашляхові траси, повітряну кулю, собачі упряжки, верблюдів і дуже досвідченого оператора, який вміло пілотував мультикоптером.

Варіанти відповідності були показані на пісках пустелі і на замерзлому засніженому озері. Система векторизації крутного моменту допомагає вам справлятися з дорогою. Ще однією перевагою є наявність двигуна на кожній осі. Потужність установки складає від 380 до 625 к.с., а у вищій модифікації потужність може становити всього 761 к.с. і 1050 Нм.

Taycan Cross Turismo – більш практичний аналог однойменного седана. Він відрізняється не тільки формою кузова і великим багажником, а й збільшеним кліренсом, і пластиковим захистом по колу.

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти