Найдешевший суперник Skoda Octavia готовий зустрітися з покупцями

Компанія Baojun, створена китайсько-американським концерном GM-SAIC, випустила в продаж новий універсал Valli. Замовити автомобіль можна було ще в березні, а зараз дилери отримали першу партію, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Передньопривідний автомобіль отримав стильний дизайн і габарити 4685х1806х1458 мм при колісній базі 2700 мм. Під капотом встановлений 1,5-літровий турбомотор на 147 к.с., який працює в парі з 6-ступінчастою МКПП або варіатором.

У салоні просторо, багажник теж великий – 1620 літрів при складених сидіннях. У салоні встановлена ​​цифрова приборка на 7 дюймів, система мультимедіа з 10,25-дюймовим екраном і мультируль. Салон оброблений штучною шкірою і декорований хромованими елементами. За доплату можна встановити сидіння з електрорегулюванням, круїз-контроль і додатковий багажний бокс на дах.

У Китаї Baojun Valli варто 12-20 тис. Доларів в залежності від комплектації. На інші ринки виводити модель не планується. Однак машина зможе продаватися під маркою Chevrolet, якщо автомобіль буде користуватися високим попитом. В даний момент в Китаї оформлено понад 10 тис. Замовлень.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти