Найкрутіший позашляховик Kia виїхав на дороги: фото

Kia Telluride був представлений в 2019 році, а через рік він надійшов у продаж. Модель стрімко завоювала популярність, і вже йде розробка оновленої версії, передає «Твоя МАШИНА» .

Перші прототипи вже проходять тести, де їх і помітили фотошпигуни. Судячи по знімках, рестайлінг привніс нововведення в зовнішність, серед яких змінені фари і решітка радіатора. Прибрали частину хромованих елементів в обробці, також з’явився новий логотип бренду.

За інформацією інсайдерів, також розширять оснащення. Так, базова комплектація буде мати нову систему мультимедіа з екраном на 10,25 дюймів, навігаційну систему і трьохзонний клімат-контроль. Топові версії будуть обладнані преміальною аудіосистемою Harman Kardon з 10 динаміками і сабвуфером, камерами кругового огляду і панорамним люком.

Під капотом знаходиться 3,8-літровий бензиновий двигун V6 потужністю 395 к.с., що працює з 8-ступінчастою АКПП і повним приводом. Залишилися 6 режимів водіння: Smart, Eco, Sport, Comfort, Snow і AWD Lock. Продажі Kia Telluride почнуться восени 2021 року. Імовірно, ціна складе від 33 000 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти