У мережі показали маленький електрокар в стилі моделі BMW Isetta

Компанія Micro Mobility Systems опублікована зображення третього за рахунком прототипу електрокара Microlino. Автомобіль, виконаний в стилі моделі BMW Isetta 1950-х років, має надійти у виробництво в вересні 2021 року, передає «Твоя МАШИНА».

Як і BMW Isetta, двомісний Microlino має тільки одні двері, яка розташована в передній частині. Ручок немає: відчиняються двері кнопкою. У салоні вона знаходиться біля лобового скла.

Спереду замість ходових вогнів знаходяться тонкі світлодіодні смужки. Також вони виконують роль сигналів повороту і зупинки. У корпуси бічних дзеркал вбудовані невеликі фари.

Також від прототипу серійний варіант відрізняється зсувним м’яким верхом, який перетворює електрокар в кабріолет. Для базових версій такий дах буде йти як опція, а більш дорогі варіанти будуть обладнані їй спочатку.

У салоні встановлені два дисплея: приладова панель і панель з сенсорними кнопками управління кліматичною установкою. Повноцінної медіасистеми при цьому немає.

Електрокар буде оснащуватися електромотором на 11 кВт, з яким машина зможе розвивати 90 км / год. Серійна версія матиме очікується батарея, що дає запас ходу 125 або 200 км. На подив, в електрокарі навіть знайшлося місце для багажника на 220 літрів.

Компанія збирається побудувати ще два прототипи, які дозволять Microlino пройти сертифікацію, щоб продаватися в Європі. Ціна не повідомляється.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти