Ferrari назвала дату прем’єри нового гібридного суперкара

Нова модель Ferrari отримає бензоелектричний силовий агрегат з мотором V6. Зовнішність новинки натхненна флагманом SF90 Stradale, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

В опублікованому відеоролику компанія Ferrari оголосила дату прем’єри суперкара з підключається гібридною установкою на базі мотора V6. Дводверний автомобіль з індексом F171 вже не раз був помічений фотошпигунів, і офіційно його представлять 24 червня.

У тізері знявся гонщик Академії Ferrari і чемпіон Formula 1 eSports Series Девід Тоніцца. Саму новинку не показали, і жодної інформації про неї не розкрили. Але від інсайдерів відомо, що автомобіль буде гібридом з мотором V6. Силовий агрегат буде складатися їх 3,0-літрового 6-циліндрового двигуна з двома турбінами і електромотора. Очікується, що серійний F171 отримає можливість пересуватися без використання ДВС, а запас ходу на електротязі складе 25-30 км.

Конкурувати новинка буде з McLaren Artura, який показали в цьому лютому. Машина оснащена установкою на базі мотора V6 потужністю 680 к.с. з 720 Нм. Швидше за все, новинка Ferrari перевершить його динамічні характеристики і виявиться на рівні F8 Tributo, укомплектованого 720-сильним V8.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти