Стартувало виробництво нового Nissan Qashqai 2021

Через 4 місяці після дебюту новий Nissan Qashqai 2021 вступив в виробництво. Скоро кросовер з’явиться у дилерів, передає «Твоя МАШИНА» .

За традицією модель випускається на заводі Nissan в Сандерленді, Великобританія. За 14 років було зібрано понад 3,5 млн примірників. Qashqai став наймасовішим автомобілем англійського виробництва.

Щоб почати виробництво, було інвестовано 560 млн доларів. Гроші пішли на установку нових 117 роботів і навчання персоналу. Така модернізація заводу потрібна була у зв’язку з кардинальними змінами моделі, тому новий Кашкай вимагає сучасних технологій виробництва.

Одна з особливостей новинки – це велика кількість алюмінію в конструкції. З нього зроблені капот, двері та інші основні елементи кузова. Застосування цього матеріалу дозволило зменшити вагу на 20 кг, причому розміри машини виросли. Так, довжина нового Nissan Qashqai складає 4425 мм (+31), ширина – 1835 мм (+29), а висота – 1626 мм (+35). Хоча колісна база стала менше на 20 мм, склавши 2666 мм. Обсяг багажника – 441 л (+75 л).

Також варто відзначити, що Кашкай став повністю електрифікованим. Машина заявлена ​​з бензиновим двигуном DIG-T 1.3, який доповнений системою м’який гібрид. Двигун доступний у варіантах потужності на 140 і 158 к.с., а також у вигляді послідовного гібрида e-Power, де головна роль відведена електромотора, а ДВС працює як генератор. Така установка працює з віддачею 187 л.с.

У базовій комплектації автомобіль оснащений переднім приводом і МКПП. Дорожчі версії включають в себе варіатор, 12,3-дюймову цифрову панель приладів, 9-дюймовий екран мультимедіа. Як опції йде проекційний 10,8-дюймовий дисплей.

Перша партія буде доставлена ​​вже восени.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти