Компанія Volvo оголосила про велике відкликання своїх автомобілів

Компанія Вольво готується до масового відкликання своїх авто, проданих на території Сполучених Штатів. Це торкнеться понад 85 тисяч машин різних моделей. Дане рішення було прийнято через можливі відмови паливного насоса.

В Національне управління безпеки дорожнього руху надійшли документи від виробника даної марки авто, в яких йдеться про те, що запобіжник паливного насоса низького тиску на 15 ампер не відповідає потужності встановленого двигуна. Він може перегоріти через стрибок напруги, що виникає під час запиту модуля управління трансмісією відключення модуля подачі палива, що призведе до зупинки двигуна і може стати причиною аварії.

Як вже було сказано, на території США присутні більше 85 тис. Різних моделей машин марки Volvo. Серед них є седани S60, S90 і S90L, універсали V60, V60 Cross Country, V90, V90 Cross Country, а також кросовери XC60, XC90. Всі ці автомобілі випущені в 2019 і 2020 роках. Компанія Volvo планує повідомити клієнтів про проведення сервісної кампанії 1 серпня нинішнього року. На автомобілях, зазначених в документах, замінять запобіжник на новий з великим номіналом – 20 А.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти