У мережі показали, як зарядити Tesla на ходу під час буксирування

Ведучий каналу Warped Perception на YouTube відомий як фахівець і автор великої кількості відеороликів, присвячених автомобілям і їх роботі. Тепер він вирішив провести нове дослідження. Темою такого експерименту стала можливість зарядки електромобіля Tesla Model S під час буксирування.

Ідею блогера підтримала його дівчина, яка використовувала свій Mercedes-Benz E55 AMG в якості буксирувальника. При цьому швидкість її авто під час дослідження становила 112 км / год. Іншими словами, Tesla і тут не змогла обійтися без пального. Проте, завдяки такої нескладної перевірці вдалося зробити кілька висновків.

Буксируваний електромобіль Tesla Model S під час зарядки акумулятора таким способом не подавав жодних сигналів або попереджень про помилки або зміни в його роботі. Проведений експеримент підтвердив безпеку такої практики для електрокара.

Цікаво, що під час буксирування в такому темпі заряд батареї заповнюється з колосальною швидкістю – 65 кВт. Власник електромобіля зазначив, що за 40 км шляху на буксирі, батарея машини зарядилася з 14 до 55 відсотків.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти