Нові Toyota Land Cruiser 300 почали завозити в Україну

В Україну завезли перші екземпляри Toyota Land Cruiser 300. Партію помітили по дорозі до Києва, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Новинка з’явилася на українському ринку досить швидко – модель дебютувала тільки 10 червня. Хоча виробництво почалося ще в травні, так що про доставку машин компанія подбала заздалегідь.

Швидше за все, перші екземпляри вже розкуплені, адже не дарма цю модель чекали так довго. Попередник, Toyota LC 200, випускався з 2007 по 2020 рік.

Land Cruiser 300 отримав нову платформу GA-F, а конструкція зроблена не тільки зі сталі, але і алюмінію. Тому машина стала легше на 200 кг.

Довжина досягає 4985 мм при колісній базі 2850 мм, тобто розміри збільшилися. Отже, став просторіше салон. До речі, дизайн зберіг брутальну стилістику, хоча все ж оформлення змінилося.

Лінійку моторів складають 3,5-літровий бензиновий V6 на 415 к.с. з 650 Нм, а також 3,3-літровий дизельний V6 потужністю 309 к.с. з 700 Нм. До них йде 10-ступінчастий “автомат” і повний привід.

Серед оснащення з новенького з’явилися пакет активної безпеки Toyota Safety Sense, система виявлення пішоходів, система утримання смуги руху, а також функція допуску по відбитку пальця.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти