Унікальний Mercedes султана за 125 тисяч доларів виставлений на продаж

Унікальний Mercedes-Benz виставлений на продаж у Великобританії. Автомобіль має такі характеристики: CL серії C 140, оснащений мотором V12 (М 120) потужністю 496 к.с. Продавець стверджує, що першим власником цього авто був султан Брунею.

В одних джерелах говориться, що автомобілів Mercedes CL 700 AMG всього два в світі, в інших – від 18 до 25. При цьому автовиробник не називає офіційну інформацію про кількість таких купе, адже такі авто AMG-підрозділ виготовило під індивідуальні замовлення клієнтів.

Насправді ми говоримо про доопрацьованій CL 600 з мотором, робочий об’єм у якого 7 літрів. Повне переоснащення двигуна V12 змінило 394 к.с. і 570 Нм. На 496 к.с. і 720 Нм. Більш потужна гальмівна система теж була включена в доробку автомобіля.

Султан купив цей автомобіль ще в 1998 році. При тому, що більшість колекції з декількох тисяч авто CL AMG перебувати в Брунеї, цей автомобіль залишився в Беркширі в британській резиденції.

У автомобіля, крім султана, було ще два власника. Одометр купе показує 102351 км на сьогодні. Дивлячись на фото можна зробити висновок, що автомобіль добре зберігся і пройшов велику програму техобслуговування протягом останніх двох років, що включила переробку мотора, заміну гальмівної системи і часткове оновлення підвіски. До того ж, було встановлено відремонтований комплект 19-дюймових колісних дисків.

Спеціальна фарба Designo LCP, яка змінює колір від темно-синього до темно-зеленого, нанесена на кузов автомобіля. Ця послуга коштувала більше 7 280 доларів. Натуральна шкіра зеленого і чорного кольорів в інтер’єрі декорована темним деревом. Зелені килимки лежать на підлозі. Крім того, звертають увагу на систему допомоги при парковці, сидіння з функцією пам’яті і багато інших особливостей.

Поточний власник планує заробити 124 300 доларів за «автомобіль султана».

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти