Оновлений Duster представили офіційно: фото

У 2017 році в продаж надійшов Duster другого покоління. Через чотири роки модель оновили. Зовні автомобіль майже не змінився, але став більш сучасним, передає «Твоя МАШИНА» .

Зовні кидаються в очі фари з новими світлодіодними денними ходовими вогнями Y-подібної форми. Таким же чином виконана і графіка задніх ліхтарів, а ось форма оптики залишилася колишньою. Також з’явилася нова решітка радіатора з тривимірними елементами і 16- і 17-дюймові колісні диски.

Ближнє світло і підсвічування номерного знака стали світлодіодними, а дальнє світло включається автоматично. Це не тільки покращує видимість на дорозі, але і сприяє економії палива.

У салоні замість двох маленьких підлокітників встановили один великий, який висувається на 7 см. Під ним знаходиться 1,1-літровий відсік і два порти USB.

Також машина отримала нову систему мультимедіа з екраном на 8 дюймів. У різних комплектаціях інформаційно-розважальний комплекс доступний з кабелем для гаджетів або з можливістю бездротового підключення, при цьому в обох випадках є підтримка Apple CarPlay і Android Auto.

Двигуни залишилися тими ж, але з’явилася нова конфігурація. Таким чином, автомобіль оснащується двигуном TCe потужністю 150 к.с., 6-ступінчастою АКПП з подвійним зчепленням EDC і переднім приводом. Запас ходу версії ECO-G збільшений на половину і становить +1235 км. Цього вдалося досягти завдяки установці більш місткого бака на 49,8 літра.

Поставки нового Duster в Європу почнуться у вересні 2021 року. На даний момент офіційно представлена ​​тільки модель Dacia Duster, модель під брендом Renault з’явиться трохи пізніше і буде також поставлятися в Україну.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти