Chevrolet «підірве» ринок седаном за 14 000 доларів

Компанія Chevrolet виводить в продаж нову модель седана, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Автомобіль вже продається в Китаї під назвою Chevrolet Monza. Тепер же компанія виводить модель на інші ринки, тільки під іншою назвою – Cavalier Turbo. Довжина становить 4614 мм, ширина – 1798 мм і висота – 1485 мм при колісній базі 2640 мм.

Зовні новинка нічим не відрізняється від китайської версії. Однак з’явилися деякі нововведення: світлодіодна оптика і 16-дюймові колісні диски. Також седан отримає систему мультимедіа з 8-дюймовим екраном, люк на даху, камера заднього виду, круїз-контроль, систему моніторингу сліпих зон, задній парктронік і обробку зі штучної шкіри.

Під капотом знаходиться турбодвигун, пов’язаний з 6-ступінчастою АКПП, більше про силову установку інформації немає. У Китаї модель продається з 1,0-літровим двигуном на 125 к.с. і 1,3-літровим потужністю 163 к.с., обидва йдуть з «автоматом» і 6-ступінчастою «механікою». Також є гібридна версія.

Виробництво Chevrolet Cavalier Turbo налагодять на заводі спільного підприємства General Motors-SAIC в Китаї. Основним ринком стане Мексика, продаватися машина буде також і в інших країнах Латинської Америки. Дилери отримають першу партію в кінці цього року. Коштувати машина буде від 14 000 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти