У мережі показали найдорожчий седан у світі: таких всього 120 штук

Розкішний седан Aston Martin Lagonda Taraf, випущений в 2015 році, тепер може придбати будь-який бажаючий. Всього було випущено 120 екземплярів, кожен вартістю 1 мільйон американських доларів, без урахування додаткового обладнання.

Всі вони були розпродані в приватні колекції протягом декількох годин після їх дебюту. Але на даний момент у фанатів марки є можливість придбати дорогий автомобіль.
Один з седанів виставлений на продаж в одному з автосалонів міста Кельн в Німеччині. Він знаходиться у відмінному стані, а пробіг становить всього 5150 кілометрів. Автомобіль пофарбований в ексклюзивний оливковий колір.
Під капотом “б’ється серце”, об’ємом 6,0 літрів V12 потужністю 547 кінських сил, який агрегатується АКПП на вісім передач і приводом на задню вісь. Перші 100 км / год. Taraf набирає за 4,4 секунди. Максимальна швидкість становить 314 км / год.

В інтер’єрі використовуються високоякісні матеріали, вставки з натурального полірованого дерева і металеві елементи з бронзи. На сидіннях виштампувані емблеми марки.

Ціна цього шикарного автомобіля буде озвучена тільки потенційному покупцеві.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти