Найбільший позашляховик від Volkswagen з’явився на ринку

Навесні цього року компанія Volkswagen представила свій величезний кросовер Talagon, який вже зараз надійшов у продаж. Колісна база автомобіля 2980 мм.Довжина досягає 5152 мм. Його ширина становить 2002 мм, а висота – 1795 мм.

У салоні присутні три ряди сидінь. Залежно від компонування, можна вмістити шість або сім пасажирів, а також завантажити досить багато речей в багажник об’ємом 357 л.

Позашляховик Volkswagen Talagon отримав світлодіодну оптику, яка візуально поєднана з решіткою радіатора, бампер з великими повітрозабірниками і пластикові накладки на арки коліс. На даху розмістилися темні рейлінги, спойлер, а розмір дисків становить 20 дюймів.

В інтер’єрі все відповідає сучасним тенденціям. Тут розмістилась цифрова панель приладів та мультимедійна система, які візуально є єдиним цілим. Джойстик замінив традиційний важіль КПП. У комплектації присутній панорамний дах, підігрів сидінь, камери 360 градусів, адаптивний круїз-контроль і безліч електронних помічників.

Новий VW Talagon оснащений чотирициліндровим 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 186 або 220 к.с. Також доступна версія з 2,5-літровим двигуном V6 потужністю 299 к.с. Обидва агрегати комплектуються з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач і системою переднього або повного приводу. Основним ринком збуту кросовера буде Китай. Ціна коливається від 46 до 62 тисяч доларів. Чи буде автомобіль продаватися за межами Піднебесної поки не відомо.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти