У Porsche представили найпотужніший кросовер в своїй історії

Двигун новинки – турбований чотирьохлітровий. До того ж, потужність машини підвищили на 80 к. с. і тепер вона становить 640 сил. З такими силами вона зможе розігнатися за 3,3 секунди до 100 км!

Крім такої потужності, позашляховик отримав більш спортивну підвіску за рахунок зменшеного на 17 мм кліренсу. Також італійський бренд Pirelli розробили шини персонально для нового Порше. До речі, розмір коліс цього кросовера 22 дюйма.

Зовні Porsche Cayenne Turbo GT має карбоновий дах, новий задній спойлер і більш агресивний передній спліттер. Вихлопна система у автомобіля теж відрізняється: по центру знаходяться два великих патрубка.

Якщо говорити про салон, то тут, звичайно, все в стилі Порше: вставки з карбону, є шкіра і алькантара. Сидіння і кермо, як і личить, спортивні. Оновлена ​​система мультимедіа, яку отримав новий кросовер, буде доступна іншим Кайен тільки після їх модернізації.

За підсумками декількох заїздів на Нюрбургринзі Cayenne Turbo GT стала найшвидшим кросовером. До новинки-кросовера рекорд проїзду кола становив 7:42 хвилини і належав він Audi Q8 RS. Кросовер Cayenne Turbo GT зумів проїхати коло за 7: 38,9 хвилин.

Що стосується ціни, то в Німеччині купити Porsche Cayenne Turbo GT можна за 196 078 євро.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти