В Україні з’явився бюджетний електричний кросовер

Зовсім скоро в нашій країні почнуться продажі електричного кросовера MG ZS EV. Як мінімум одна така машина вже потрапила в об’єктив фотокамери.

Про виход марки MG на ринок України стало відомо ще в квітні цього року. Офіційним представником британського бренду в Україні виступає Віннер Імпортс Україна. Лінійка МG буде представлена ​​п’ятьма моделями: електричним кросовером MG ZS EV, SUV на батарейках MG Marvel R, бензинові паркетники MG ZS і MG HS, а також ліфтбек MG 5.

У Європі ціни на цей автомобіль стартують з позначки 36000 $, а от яким буде прайс у нас поки невідомо. Уже в базовому виконанні автомобіль оснащується бесьключевой доступом, клімат-контролем, адаптивним круїз-контролем, мультимедіа з навігацією, системою автоторможенія, контролем смуги руху і розпізнаванням дорожніх знаків.

Довжина MG ZS EV становить 4300 мм. Під капотом розташувався 143-сильний електромотор, розгін до 100 км. / год. становить 8,5 сек. Заряду батареї вистачає на 280 км. Від звичайної розетки акумулятор можна зарядити за 6,5 годин, а від швидких зарядок постійного струму до 80% приблизно за 43 хвилини.

Виробляють MG ZS EV в Китаї. При цьому штаб-квартира бренду, заснованого ще в 1924 році, як і раніше знаходиться в Великобританії.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти