5 кращих нових китайських електромобілів, на які варто звернути увагу

Електрокари в останні роки набувають все більшої популярності завдяки своїй екологічності та економічності. В той же час ціни на популярні моделі кусаються, але тут на виручку приходять китайські бренди, які завжди готові запропонувати найкращі авто у співвідношенні ціна/якість.

Експерти Euronews вивчили прем’єрні покази китайських електрокарів недавнього автосалону в Шанхаї, за підсумками якого склали власний топ-5 найкращих нових електричних автомобілів із КНР, на які варто звернути увагу.

HiPhi X

Повнопривідний позашляховик HiPhi X оснащений двома електромоторами та має запас ходу 460 км. Вартість авто починається від 109 тисяч євро.

BYD Seal

Новинка доступна як із заднім, так і з повним приводом. Перша модифікація має запас ходу 570 км, друга – 520 км. Ціна на авто – від 45 000 євро.

MG Cyberster

Повністю електричний спорткар позиціонується як конкурент BMW Z4 та Jaguar F-Type і має запас ходу до 480 км. Новинка доступна як із заднім, так і з переднім приводом. Ціни поки що не розкриваються.

Zeekr X

Авто також матиме варіації із заднім та повним приводом, а запас ходу електрокара становитиме 440 км. Ціна на авто починається від 45 000 євро.

Nio EL6

Ця модель розроблялася як конкурент Tesla Model Y та BMW iX3. Запас ходу електрокара складає 520 км.

Джерело Euronews
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти